• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Kind zonder woorden

Rosalie Adriaans schreef het boek ‘Kind zonder woorden’ over haar zoon Ron, die een ernstige verstandelijke beperking heeft. Ron is inmiddels in de vijftig. In het boek vertelt Rosalie over de zorg, die -naarmate haar zoon opgroeit- steeds zwaarder wordt. Het voelt heel dubbel als Ron uit huis wordt geplaatst.  Hij woont ondertussen 42 jaar bij Cello. 
 

Het boek gaat over de mooie momenten die ze delen: vakanties in Zeeland, samen fietsen en wandelen, de vaste patronen in hun samenzijn waarvan ze beiden genieten. Maar ook de moeilijkheden en frustraties komen aan bod en de onmacht als corona-maatregelen het haar
onmogelijk maken om haar zoon te bezoeken. 
 
 

Een herkenbaar boek voor ouders van kinderen met een verstandelijke beperking. Een must voor ondersteuners in de zorg. Voor familie van cliënten die ondersteuning krijgen van Cello en medewerkers is het boek zelfs gratis beschikbaar. De uitgifte verloopt via de receptie van het bestuursbureau (De Ring 14, Vught).