• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Happy Festival op dagcentrum Eygenweg op 15 juni

Op 15 juni zamelen collega’s van dagbestedingslocatie Eygenweg geld in voor het opknappen van hun tuin. Daarvoor organiseren zij het Happy Festival. Iedereen is welkom! Kom je ook?

 

Dagcentrum Eygenweg is een expertisecentrum waar ruim veertig mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) naartoe gaan voor dagbesteding. Er is ook een tuin, die hard aan een opknapbeurt nodig is. Daarom zamelen onze collega’s geld in tijdens het ‘Happy Festival’. Bezoekers kunnen een vrijwillige bijdrage doen, en alle beetjes helpen. Ook jouw hulp is welkom; deel dit bericht met collega’s, cliënten en ouders die hier blij van worden!

 

Voor wie?
Iedereen is van harte welkom! Collega’s, cliënten, ouders, naasten. Aanmelden is niet nodig, je kunt binnenlopen wanneer je wilt.

 

Wanneer? Zaterdag 15 juni

Hoe laat? 10:00 tot 15:00 uur

Waar? Van der Eygenweg 1, Den Bosch

 

Wat is er te doen?
Er is muziek, eten en drinken en allerlei creatieve activiteiten. Van 10:00 tot 11:00 uur en van 14:00 tot 15:00 uur kun je bovendien een yogales volgen. Neem dan wel je eigen mat mee, en denk aan kleding waarin je vrij kunt bewegen.

 

Vragen?
Neem contact op met Dafna Sitruk (begeleider dagbesteding) via dsitruk@cello-zorg.nl of 0883452176.