• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

HAL36, met elkaar creatief of ambachtelijk aan het werk

Feest in Sint-Michielsgestel

Tuinrijk, KleiGoed, inHout en de hoveniers werken voortaan samen in een compleet vernieuwd winkelconcept met een daarbij behorende stoere, industriële uitstraling. Daar hoort een nieuwe naam bij: HAL36 conceptstore & werkateliers. Het adres is hetzelfde: Hoogstraat 36a.
 
Voor Sint-Michielsgestel en omstreken is HAL36 een hotspot voor mooie cadeau- en woonartikelen én mooie ontmoetingen.
Het hele pand is zodanig verbouwd dat er één grote ruimte is ontstaan, waarin de winkel en verschillende werkateliers een goede plek hebben gekregen. Er is één kassa waar de producten uit alle ateliers worden afgerekend.
 
In de werkateliers staan nu de zelfgemaakte producten veel mooier uitgestald. Denk aan woondecoratie, houten meubels, planten en kleurrijk keramiek. Bovendien hebben de bezoekers goed zicht in de ruimtes waar de medewerkers hun ambacht uitvoeren.
De naastgelegen kas heeft ook een metamorfose ondergaan en is een sfeervolle plek met planten en woondecoratie. De welbekende zakken haardhout zijn er gelukkig nog steeds.
 
Met elkaar creatief of ambachtelijk aan het werk
Voor de 65 medewerkers en hun begeleiders is HAL36 een fijne werkplek geworden, waar ze samen met de begeleiders zorgen voor een prachtig winkel- en dienstenaanbod waar ze erg trots op zijn.