• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Diploma voor derde groep ervaringsdeskundigen

De derde groep ervaringsdeskundigen kreeg op maandag 14 september hun diploma uitgereikt. Hoe dat eraan toe ging? 

 

Bij Cello zetten we ieders talent en kennis in om anderen te leren hoe het is om met een beperking te leven. De LFB,  belangenvereniging voor mensen met een beperking, leidde bij Cello de afgelopen periode opnieuw een groep ervaringsdeskundigen op. Op 14 september namen negen cliënten en vier coaches hun diploma in ontvangst. Op een speciale manier.

Feestelijk moment

Een feestelijk moment nu een derde groep van negen cliënten de opleiding tot ervaringsdeskundige heeft afgerond. Vanwege de coronaperikelen geen feestje in een zaal met toespraken. Wat dan wél? Een heel persoonlijk feestje voor iedere geslaagde: de coaches kwamen samen met de LFB naar de cliënten toe.

Zo kreeg iedere cliënt een persoonlijke toespraak, een bloemetje én natuurlijk een diploma uitgereikt. In hun eigen omgeving, met familie erbij werd het een feestelijk moment om niet snel te vergeten.

Veel geleerd

Tijdens de opleiding tot ervaringsdeskundige ontwikkelen cliënten hun talenten, ze leren feedback te geven, te presenteren en te praten over wat hen bezig houdt. Zo leren ze meer naar voren te treden en op te komen voor hun belangen. Tijdens de trainingen is een echt team gesmeed. Met nu als bekroning een officieel diploma.

En zoals Richelle liet weten: “Super georganiseerd deze afsluiting”!