• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Coronatelefoon stopt 1 september

De afgelopen maanden waren intensief. Zeker in de zorg. In de crisistijd wilden we medewerkers, cliënten/naasten en vrijwilligers een luisterend oor bieden. Met succes ondersteunde de coronatelefoon ons hierbij. Bevlogen Cello collega’s beantwoordden vele telefoontjes. Vanuit hun professie luisterden ze naar emotionele verhalen en zorgen die er waren. Daarnaast hielpen ze in de zoektocht naar een juist antwoord op praktische vragen. Met elkaar het gesprek aan gaan, nieuwsgierig en oprecht. Dat is hoe we bij Cello met elkaar om willen gaan.
 
Stoppen per 1 september
Nu we in een rustiger vaarwater zijn beland besluiten we de stoppen met de coronatelefoon. De verantwoordelijkheden, besluiten en gesprekken zijn weer ‘in de lijn teruggebracht’. Ook het aantal telefoontjes is minimaal. Dit betekent dat we je verwijzen naar jouw eigen leidinggevende (of vervanger tijdens vakanties). Cliënten en naasten kunnen met vragen terecht bij hun PB-er en/of CB-er. En anders bij de MZD-er.
 
Aarzel niet om met elkaar te blijven praten.
Want de dialoog is een belangrijke succesfactor om deze periode met elkaar door te komen.