• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Cliëntvertrouwenspersoon Ibolyka Cicilia stopt per 1 januari bij Cello

Ibolyka Cicilia was vanuit Adviespunt Zorgbelang actief bij Cello als Cliëntvertrouwenspersoon Wzd. Ze was in die rol het aanspreekpunt voor cliënten in Vught, Haaren, Boxtel, Best, Liempde, Helvoirt, Den Bosch, Vlijmen. Het is nog niet bekend wie haar per 1 januari 2022 zal vervangen. In de tussentijd staat collega Nicole Kuijpers voor je klaar.

 

Ibolyka schrijft:

 

Hallo allemaal,

Ik ben Ibolyka Cicilia en sinds januari 2020 werkzaam als cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en Dwang (CVP Wzd) bij Adviespunt Zorgbelang. Vanuit deze rol ben ik de afgelopen tijd onder andere betrokken geweest als CVP Wzd bij Cello. Sommigen van jullie zijn met mij al in contact geweest maar velen van jullie nog niet. Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik per 1 januari niet meer werkzaam zal zijn als CVP Wzd.

 

Op dit moment is nog niet bekend wie mij zal vervangen. Cliënten en vertegenwoordigers die in contact kunnen willen komen met een CVP, kunnen contact opnemen met mijn collega Nicole Kuijpers. Nicole is op dit moment ook al als CVP betrokken bij Cello voor o.a. de locaties in Rosmalen.

 

Nicole Kuijpers
Mail: nkuijpers@zorgbelang-brabant.nl
Tel: 06 – 42 05 48 85