• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

CelloZien en ZIPP

Heb jij ze al gekregen….? Altijd een mooi moment als de magazines weer ‘uit’ zijn. In de nieuwste nummers van CelloZien en ZIPP staan hoopvolle verhalen die laten zien hoe we bij Cello werken aan een goed leven. Dat doen we samen met de cliënt, het netwerk en met elkaar. Daar zijn we trots op.

 

Manager Rick vertelt hoe hij midden in de coronatijd bij Cello aan de slag ging. Geen gemakkelijk moment om aan een nieuwe baan te beginnen.

Hoe mooi is het als medewerkers zich ook na hun pensionering aan Cello verbinden? In een andere rol, als vrijwilliger, maar wel voor en met de cliënten die zij al kenden. Elly en Loes leggen je graag uit waarom ze dit doen.

En Sander vertelt hoe het is om op jezelf te gaan wonen. Behalve dat het geweldig leuk is om in een compleet nieuw gebouw te gaan wonen, samen met zestien anderen die je kent van school of werk, is zo’n stap ook spannend.

Veel leesplezier met deze en nog veel meer verhalen! Digitaal lezen kan hier.