• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Cello werkt met beeldzorg

Beeldzorg is een mooie vorm van zorginnovatie. Via een camera hebben begeleiders en cliënten contact met elkaar op een tablet. Cliënten bepalen zelf wanneer zij bellen. Het beeldzorg team van Cello zit klaar voor mensen met een beperking die ambulante ondersteuning van ons ontvangen.
 
Aansluiten bij wens cliënt
Met beeldzorg kunnen we nog beter aansluiten bij de behoeften van cliënten. Met deze technologie kan een begeleider namelijk ondersteunen op het moment dat iemand dat echt nodig heeft. We streven ernaar dat kwetsbare mensen zo lang mogelijk zelfstandig en gelukkig kunnen leven. Met zoveel mogelijk eigen regie. Beeldbellen sluit daar mooi op aan.
 
Voor wie?
Beeldzorg is gericht op mensen met een verstandelijke beperking die zelfstandig wonen en ambulante begeleiding ‘achter de voordeur’ ontvangen. Er is gestart met cliënten die enthousiast zijn en interesse hebben in deze vorm van ondersteuning.
 
Nieuwsgierig?
Bekijk hier onze video!