Vught - Cingel 4

IMG_95931.jpg
Kenmerken
Leeftijd:
Volwassene (18-50 jaar), Ouderen (50+)
Beperking:
Ik heb een licht verstandelijke beperking, Ik heb een matige verstandelijke beperking, Ik heb psychiatrische problemen
Begeleiding:
Beschut wonen
Wonen met:
ZZP 7 (Wonen met zeer intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering), ZZP 8 (Wonen met begeleiding en volledige verzorging en verpleging)

Soort woning
Cingel 4 is een groepswoning, die bestaat uit 5 individuele zit/slaapkamers, 1 studio en 1 appartement. De studio bevindt zich op de eerste verdieping van de woning, deze is toegankelijk doormiddel van een trap in de hal van Cingel 4. Het appartement grenst aan de woning van Cingel 4 en is toegankelijk doormiddel van een eigen voordeur (Cingel 4a).
Er is op Cingel 4 een gezamenlijke woonkamer, een keuken en kantoorruimte. Iedere cliënt heeft een eigen zit/slaapkamer met wastafel. Daarnaast zijn er 2 badkamers aanwezig (waarvan een badkamer met bad), 2 toiletruimtes en een wasruimte met wasmachine en droger.
Vanuit Cingel 4 is er een doorgang naar een de tussenruimte, dit wordt gebruikt als gemeenschappelijke ruimte voor de bewoners van de appartementen die ambulant begeleid worden. 

Wie wonen er
Op Cingel 4 wonen in totaal 7 cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische problematiek. Het is momenteel een gemengde populatie met 3 mannen en 4 vrouwen in de leeftijdscategorie tussen de 40 en 64 jaar. Alle cliënten hebben in grote mate behoefte aan begeleiding en sturing bij hun dagelijkse bezigheden.


Leefsfeer
Binnen Cingel 4 worden de cliënten gedragsregulerend begeleid. Er wordt samen met de cliënten, medewerkers en familie gestreefd naar een gezellige huiselijke sfeer.

Begeleiding heeft vooral een voorwaardenscheppende rol ten aanzien van invulling van vrije tijd, het structureren van huishouden en de cliënt zoveel als mogelijk de regie geven over zijn/ haar leven. Er zijn gezamenlijke momenten, zoals eten en koffie drinken, samen spelletjes doen, televisie kijken of samen wandelen.
Algemene schoonmaakwerkzaamheden worden gedaan door de huishoudelijke dienst. Cliëntruimtes waar mogelijk door cliënten, deels met ondersteuning en begeleiding door medewerkers van Cingel 4. Begeleiding is gericht op het creëren van duidelijkheid, rust, voorspelbaarheid een leefklimaat waarin cliënten het meest tot zichzelf komen en zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

IMG_9590.1.jpg
IMG_95871.jpg
IMG_95921.jpg

Informatie

Bel met cliëntenservice op 088 – 345 11 11. Zij zijn bereikbaar ma t/m vr 08.30 – 16.30 uur.
Mail met cliëntenservice op clientenservice@cello-zorg.nl of vul het contactformulier in.


Aanmelden

Meld je aan voor mijn ondersteuning. Je hebt hiervoor een WLz-indicatie nodig van het CIZ of een beschikking van de gemeente waar je in woont.

Bekijk op de kaart

Cingel
5261 Vught
Telefoon: 088 - 345 12 85