Rosmalen - Koningsvaren 5

Cello-Woning-Binckhorst-Koningsvaren-5-006.jpg
Kenmerken
Leeftijd:
Ouderen (50+)
Beperking:
Ik heb een ernstige of meervoudige beperking, Ik heb een autisme spectrum stoornis
Begeleiding:
Beschut wonen
Wonen met:
ZZP 4 (Wonen met begeleiding en intensieve verzorging), ZZP 5 (Wonen met begeleiding en zeer intensieve verzorging)

Soort woning

Er is een grote huiskamer met zithoek, eethoek en een keuken. De woning is gelijkvloers en heeft een grote tuin.

Koningsvaren 5 biedt veel ruimte voor cliënten. Alle cliënten hebben een eigen zit/ slaapkamer die is ingericht naar hun eigen smaak. Er is een grote bosrijke tuin waar het goed toeven is.

 

Wie wonen er

Op Koningsvaren 5 wonen zes ouderen cliënten met een ernstig tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Een aantal van hen heeft bijkomende beperkingen zoals epilepsie, slechthorendheid, slechtziendheid, lichamelijke beperkingen. De begeleiding is gericht op het creëren van een veilige en sfeervolle omgeving, waarin ruimte is voor ieders persoonlijke behoeften en wensen.

Bij het team is kennis en ervaring op het gebied van intensieve verzorging en bijkomende problematieken. Een aantal cliënten kan zich zelfstandig bewegen op het terrein.

 

Leefsfeer

De sfeer in de woning is aangenaam en veilig en past bij de woonwens van de cliënten. Naast het gezamenlijk aanbod van eten en activiteiten heeft elke cliënt een eigen programma en afspraken die passen bij zijn/ haar woonwens.

Begeleiding heeft m.n. een rol in het zo prettig mogelijk uitvoeren van algemeen dagelijkse levensverrichtingen zoals het begeleiden van de eetsituatie, het verzorgen van cliënten, begeleiding van de vrije tijd, het structuren van het huishouden, structureren van dag(activiteiten). Aanpassingen in en rondom de woning maken het leven van de cliënten aangenamer.

Cello-Interieur-Woning-Binckhorst-Koningsvaren-5_008.jpg
Cello-Interieur-Woning-Binckhorst-Koningsvaren-5_002.jpg

Informatie

Bel met cliëntenservice op 088 – 345 11 11. Zij zijn bereikbaar ma t/m vr 08.30 – 16.30 uur.
Mail met cliëntenservice op clientenservice@cello-zorg.nl of vul het contactformulier in.


Aanmelden

Meld je aan voor mijn ondersteuning. Je hebt hiervoor een WLz-indicatie nodig van het CIZ of een beschikking van de gemeente waar je in woont.

Bekijk op de kaart

Waterleidingstraat 2
5244 PE Rosmalen
Telefoon: 088 - 345 15 95