Rosmalen, Koningsvaren 4

Cello-Woning-Binckhorst-Koningsvaren-4-071
Kenmerken
Leeftijd:
Volwassene (18-50 jaar)
Beperking:
Ik heb een ernstige of meervoudige beperking
Begeleiding:
Beschut wonen
Wonen met:
ZZP 5 (Wonen met begeleiding en zeer intensieve verzorging), ZZP 6 (Wonen met intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering), ZZP 7 (Wonen met zeer intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering)

Wie wonen er

In Koningsvaren 4 wonen zes cliënten met een zeer ernstig verstandelijke beperking en gedragsproblemen; dit zorgt ervoor dat het een dynamische woning is.

Een aantal van hen heeft bijkomende beperkingen zoals slaapproblemen, epilepsie eet/ en drinkproblemen. De begeleiding richt zich op het creëren van een duidelijke begeleidingslijn in een veilige en sfeervolle omgeving, waarin ruimte is voor ieders persoonlijke behoeften en wensen. Alle cliënten zijn sterk afhankelijk van begeleiding.

 

Leefsfeer

De sfeer in de woning is aangenaam en veilig en past bij de woonwens van de cliënten. Begeleiding heeft m.n. een rol in het zo prettig mogelijk uitvoeren van algemeen dagelijkse levensverrichtingen zoals het begeleiden van de eetsituatie, het verzorgen van cliënten, begeleiding van de vrije tijd, het structuren van het huishouden, structureren van dag(activiteiten). De cliënten hebben een individuele benadering nodig.

 

Begeleiding

Er wordt begeleiding geboden op het gebied van intensieve persoonlijke verzorging, begeleiding bij huishoudelijke taken, dagactiviteiten, sociaal netwerk en vrijetijdsbesteding.

Cliënten hebben een eenduidige begeleiding nodig met vaste regels en afspraken. Daar waar mogelijk worden vaardigheden in stand gehouden of ontwikkeld. Begeleiding moet, omdat de cliënten op een laag emotioneel niveau functioneren, voortdurend zoeken naar wat cliënten wel en niet kunnen. Hierbij is het netwerk van ouders en familie erg belangrijk.

Cello-Interieur-Woning-Binckhorst-Koningsvaren-4_023.jpg
Cello-Interieur-Woning-Binckhorst-Koningsvaren-4_015.jpg
Cello-Interieur-Woning-Binckhorst-Koningsvaren-4_020.jpg

Informatie

Bel met cliëntenservice op 088 – 345 11 11. Zij zijn bereikbaar ma t/m vr 08.30 – 16.30 uur.
Mail met cliëntenservice op clientenservice@cello-zorg.nl of vul het contactformulier in.


Aanmelden

Meld je aan voor mijn ondersteuning. Je hebt hiervoor een WLz-indicatie nodig van het CIZ of een beschikking van de gemeente waar je in woont.

Bekijk op de kaart

Waterleidingstraat 2
Rosmalen
Telefoon: 088 345 16 20