Rosmalen - Groote Wielenlaan 80

IMG_9374.jpg
Kenmerken
Leeftijd:
Volwassene (18-50 jaar)
Beperking:
Ik heb een matige verstandelijke beperking, Ik heb een ernstige of meervoudige beperking, Ik heb een autisme spectrum stoornis
Begeleiding:
Wonen in de wijk
Wonen met:
ZZP 4 (Wonen met begeleiding en intensieve verzorging)

Soort woning

Groote Wielenlaan 80 is de helft van twee geschakelde woningen, in een groter gebouw op de begane grond. Via de voordeur en de hal kom je in de gezamenlijke huiskamer met aangrenzende open keuken en een snoezelruimte. Schuifdeuren geven toegang tot een afgesloten tuin met terras.

Alle cliënten hebben een eigen zit/ slaapkamer met wastafel op de begane grond. De woning is geheel rolstoeltoegankelijk.

 

Wie wonen er

Er wonen zes volwassen cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Alle cliënten hebben behoefte aan structuur, voorspelbaarheid, herkenbaarheid en duidelijkheid.

Een aantal cliënten heeft een autisme spectrum stoornis en is gevoelig voor geluid.

Door de intensive persoonlijke aandacht is het belangrijk dat cliënten de hulpvragen die ze hebben kortdurend kunnen uit stellen. Een paar bewoners zijn slechtziend en slechthorend.

De woning is niet geschikt voor mensen met ernstige gedragsproblemen.

 

Leefsfeer

Het is een woning waar de nadruk ligt op individuele en gezamenlijke begeleiding, de werkafspraken zijn beschreven in het ondersteuningsplan en zijn hierin bepalend.

Er is een gezamenlijke huiskamer, waar men gebruik van maakt.

Cliënten worden zoveel mogelijk betrokken bij de algemeen dagelijkse zaken zoals stofzuigen, kamer poetsen, tafel dekken en afwassen.

 

IMG_9382.jpg
IMG_9389.jpg
IMG_9386.jpg

Informatie

Bel met cliëntenservice op 088 – 345 11 11. Zij zijn bereikbaar ma t/m vr 08.30 – 16.30 uur.
Mail met cliëntenservice op clientenservice@cello-zorg.nl of vul het contactformulier in.


Aanmelden

Meld je aan voor mijn ondersteuning. Je hebt hiervoor een WLz-indicatie nodig van het CIZ of een beschikking van de gemeente waar je in woont.

Bekijk op de kaart

Groote Wielenlaan 80
5247 JE te Rosmalen
Telefoon: 073 - 523 63 22