Haaren - Varen 4

IMG_8765.jpg
Kenmerken
Leeftijd:
Volwassene (18-50 jaar)
Beperking:
Ik heb een matige verstandelijke beperking, Ik heb een ernstige of meervoudige beperking
Begeleiding:
Beschut wonen, Wonen in de wijk
Wonen met:
ZZP 5 (Wonen met begeleiding en zeer intensieve verzorging)

Soort Woning

Varen 4 is een 2 onder één kap woning met Varen 2, deze woningen staan in verbinding met elkaar. Elke woning heeft een eigen huiskamer, keuken en een snoezelruimte. Twee zit-slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn vijf zit-slaapkamers. Elke zit- slaapkamer is voorzien van eigen sanitair, bestaande uit een douche, toilet en wastafel. De slaapkamers worden ingericht naar eigen smaak en behoeften van de cliënt.

 

Wie wonen er

Op Varen 4 wonen 7 volwassen cliënten met een matige tot ernstige beperking. Het is een gemengde groep van mannen en vrouwen. Bij enkele cliënten is er sprake van bijkomende problematieke, zoals: autisme, dementie en epilepsie.

Cliënten hebben behoefte aan een veilige sfeervolle omgeving waarin ruimte is voor ieders persoonlijke behoeften en wensen. Sommige cliënten maken gebruik van een communicatiesysteem, dit ter ondersteuning in de communicatie.

 

Leefsfeer

De cliënten die wonen op Varen 4 zijn gevoelig voor sfeer in de woning. Een huiselijke, warme en gezellige sfeer in de woning vinden zij prettig. Dit creëert geborgenheid en veiligheid. Tevens vinden overzicht en voorspelbaarheid in de leefomgeving fijn.

Het is de taak van begeleiders om dagelijkse activiteiten prettig te laten verlopen, zoals het begeleiden van de eetsituatie, verzorging van cliënten, begeleiding van vrije tijd. Zodat cliënten zich ontspannen en thuis voelen in hun huis.

 

IMG_8754.jpg
IMG_8756.jpg
IMG_8757.jpg
Overizichtsfoto Wijngaert

Informatie

Bel met cliëntenservice op 088 – 345 11 11. Zij zijn bereikbaar ma t/m vr 08.30 – 16.30 uur.
Mail met cliëntenservice op clientenservice@cello-zorg.nl of vul het contactformulier in.


Aanmelden

Meld je aan voor mijn ondersteuning. Je hebt hiervoor een WLz-indicatie nodig van het CIZ of een beschikking van de gemeente waar je in woont.

Bekijk op de kaart

Varen 4
5076 JA Haaren
Telefoon: 088 - 345 31 85