Haaren - Varen 2

IMG_8681.jpg
Kenmerken
Leeftijd:
Volwassene (18-50 jaar)
Beperking:
Ik heb een matige verstandelijke beperking
Begeleiding:
Beschut wonen, Wonen in de wijk

Soort Woning

Varen 2 is een twee onder één kap woning met Varen 4, deze woningen staan in verbinding met elkaar. Elke woning heeft een eigen huiskamer, keuken en een snoezelruimte. Twee zit-slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn vijf zit-slaapkamers. Elke zit- slaapkamer is voorzien van eigen sanitair, bestaande uit een douche, toilet en wastafel. De slaapkamers worden ingericht naar eigen smaak en behoeften van de cliënt.

 

Wie wonen er

Bij Varen 2 wonen 7 cliënten met een matig verstandelijke beperking. Het is een gemengde groep van mannen en vrouwen. Sommige cliënten maken gebruik van een communicatiesysteem, dit ter ondersteuning in de communicatie.

Aansturing en stimulans op het gebied van zelfverzorging en sociale redzaamheid is een belangrijke begeleidingsvraag.

 

Leefsfeer

Cliënten hebben behoefte aan een gezellige en sfeervolle omgeving, waarin ruimte is voor ieders persoonlijke wensen. Elke cliënt heeft een eigen weekprogramma, met afspraken die voor hem of haar belangrijk zijn. Begeleiding blijft alert op een juiste verhouding van individuele en gezamenlijke activiteiten. Indien nodig worden cliënten hierin gestimuleerd.

IMG_8682.jpg
IMG_8684.jpg
IMG_8752.jpg
Overizichtsfoto Wijngaert

Informatie

Bel met cliëntenservice op 088 – 345 11 11. Zij zijn bereikbaar ma t/m vr 08.30 – 16.30 uur.
Mail met cliëntenservice op clientenservice@cello-zorg.nl of vul het contactformulier in.


Aanmelden

Meld je aan voor mijn ondersteuning. Je hebt hiervoor een WLz-indicatie nodig van het CIZ of een beschikking van de gemeente waar je in woont.

Bekijk op de kaart

Varen 2
5076 JA Haaren
Telefoon: 088 - 345 31 80