Haaren - Klaver 3

IMG_8874.jpg
Kenmerken
Leeftijd:
Volwassene (18-50 jaar)
Beperking:
Ik heb een ernstige of meervoudige beperking
Begeleiding:
Beschut wonen, Wonen in de wijk
Wonen met:
ZZP 5 (Wonen met begeleiding en zeer intensieve verzorging), ZZP 6 (Wonen met intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering), ZZP 7 (Wonen met zeer intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering)

Soort woning

Klaver 3 is een woning met twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een gezamenlijke keuken en woonkamer. Eveneens op de begane grond zijn er twee zit/slaapkamers. Op de eerste verdieping bevinden zich vier zit/slaapkamers. Iedere zit/slaapkamer is voorzien van eigen sanitair.  

In de binnentuin is een buitenberging voor o.a. de stalling van fietsen en het opbergen van andere materialen. Deze binnentuin is grootschalig aangelegd en wordt gedeeld met andere aangrenzende woningen. Uit veiligheidsoogpunt voor cliënten wordt de tuin afgesloten gehouden door het begeleidingsteam.

 

Wie wonen er

Op Klaver 3 wonen 6 volwassen cliënten met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Een aantal van hen heeft bijkomende beperkingen, zoals ASS (autistisch spectrum stoornis), gedragsproblemen en motorische problemen. Alle cliënten hebben behoefte aan duidelijkheid, voorspelbaarheid en structuur in hun persoonlijk programma. De begeleiding is gericht op het creëren van een veilige, duidelijke, voorspelbare en sfeervolle omgeving, waarin ruimte is voor ieders persoonlijke behoeften en wensen.

 

Leefsfeer

De sfeer in de woning is aangenaam, duidelijk en veilig en passend bij de woonwens van de cliënten. Elke cliënt heeft een persoonlijk dagprogramma met afspraken  passend bij de ondersteuningsvraag. De cliënten van Klaver 3 krijgen zowel individuele als groepsgerichte activiteiten aangeboden. Begeleiding heeft met name een voorwaardenscheppende rol t.a.v. invulling vrije tijd, het structureren van bestaande of nieuwe (dag) activiteiten. Tevens geeft de begeleiding de cliënt zoveel als mogelijk de regie over zijn/haar leven en neemt dit over waar nodig.

 

IMG_8670.jpg
IMG_8671.jpg
IMG_8672.jpg
IMG_8722.jpg
IMG_8673.jpg
IMG_8874.jpg
Overizichtsfoto Wijngaert

Informatie

Bel met cliëntenservice op 088 – 345 11 11. Zij zijn bereikbaar ma t/m vr 08.30 – 16.30 uur.
Mail met cliëntenservice op clientenservice@cello-zorg.nl of vul het contactformulier in.


Aanmelden

Meld je aan voor mijn ondersteuning. Je hebt hiervoor een WLz-indicatie nodig van het CIZ of een beschikking van de gemeente waar je in woont.

Bekijk op de kaart

Haaren
Klaver 3
Telefoon: 088 - 345 31 45