Haaren - Klaver 1

IMG_8718.jpg
Kenmerken
Leeftijd:
Volwassene (18-50 jaar)
Beperking:
Ik heb een ernstige of meervoudige beperking
Begeleiding:
Beschut wonen, Wonen in de wijk
Wonen met:
ZZP 5 (Wonen met begeleiding en zeer intensieve verzorging), ZZP 6 (Wonen met intensieve begeleiding, verzorging en gedragsregulering)

Soort woning

Klaver 1 is een woning met twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een gezamenlijke keuken en woonkamer. Eveneens op de begane grond zijn er twee zit/slaapkamers. Op de eerste verdieping bevinden zich vier zit/slaapkamers. Iedere zit/slaapkamer is voorzien van eigen sanitair.

In de binnentuin is een buitenberging voor o.a. de stalling van fietsen en het opbergen van andere materialen. Deze binnentuin is grootschalig aangelegd en wordt gedeeld met andere aangrenzende woningen. Uit veiligheidsoogpunt voor cliënten wordt de tuin afgesloten gehouden door het begeleidingsteam.

 

Wie wonen er

Op Klaver 1 wonen 6 cliënten met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Een aantal van hen heeft bijkomende beperkingen zoals epilepsie, autisme spectrum stoornissen, lichamelijke beperkingen (o.a. slechtziendheid) en motorische beperkingen.

Een aantal cliënten heeft in het bijzonder behoefte aan duidelijkheid, voorspelbaarheid en structuur in het persoonlijk dagprogramma.

 

Leefsfeer

De sfeer in de woning is aangenaam en veilig en past bij de woonwens van de cliënten. Enkele cliënten hebben een persoonlijk dagprogramma met afspraken passend bij de ondersteuningsvraag.

De cliënten van Klaver 1 krijgen zowel individuele als groepsgerichte activiteiten aangeboden. Begeleiding heeft met name een voorwaardenscheppende rol t.a.v. invulling vrije tijd, het structureren van bestaande of nieuwe (dag) activiteiten. Tevens geeft de begeleiding de cliënt zoveel als mogelijk de regie over zijn/haar leven en neemt dit over waar nodig.

IMG_8664.jpg
IMG_8665.jpg
IMG_8666.jpg
IMG_8667.jpg
IMG_8873.jpg
IMG_8718.jpg
Overizichtsfoto Wijngaert

Informatie

Bel met cliëntenservice op 088 – 345 11 11. Zij zijn bereikbaar ma t/m vr 08.30 – 16.30 uur.
Mail met cliëntenservice op clientenservice@cello-zorg.nl of vul het contactformulier in.


Aanmelden

Meld je aan voor mijn ondersteuning. Je hebt hiervoor een WLz-indicatie nodig van het CIZ of een beschikking van de gemeente waar je in woont.

Bekijk op de kaart

Klaver 1
5076 Haaren
Telefoon: 088 - 345 31 40