Boxtel - Princenlant 101

IMG_5806.jpg
Kenmerken
Leeftijd:
Volwassene (18-50 jaar)
Beperking:
Ik heb een licht verstandelijke beperking, Ik heb een matige verstandelijke beperking
Begeleiding:
Wonen in de wijk
Wonen met:
ZZP 3 (Wonen met begeleiding en verzorging), ZZP 4 (Wonen met begeleiding en intensieve verzorging)

Soort woning

De woning voor cliënten van Cello is onderdeel van het appartementcomplex 'Het Princenlant'.
De woning is in 2012 gebouwd en heeft een moderne warme uitstraling. De woning heeft een eigen entree en bestaat uit een gezamenlijke huiskamer/keuken en voor 7 cliënten een eigen studio. Vijf studio’s zijn voorzien van een eigen badkamer, keukenblok en een zit-slaapgedeelte. Twee andere studio’s delen samen een badkamer met de nodige voorzieningen. Alle kamers hebben een balkon.

De huiskamer/keuken van de woning heeft een uitnodigend karakter waar de maaltijden gezamenlijk gebruikt kunnen worden en TV gekeken kan worden. De gehele woning is rolstoelvriendelijk.

 

Wie wonen er

In Princenlant 101 wonen 7 vitale volwassen cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking en hebben redelijke mate van zelfstandigheid.

De begeleiding is deels aanwezig en deels op afstand. De cliënten zijn in staat om de hulpvraag korte tijd uit te stellen. Cliënten hebben behoefte aan een persoonlijke en duidelijke benadering zoals beschreven is in het ondersteuningsplan

 

Leefsfeer

Er wordt samen met ouders/verwanten en medewerkers gewerkt aan een aangename en veilige woonsfeer waar cliënten tot hun recht komen en die past bij de woonwens van elke cliënt. Naast het gezamenlijke aanbod van eten en activiteiten heeft elke cliënt een eigen dagprogramma en afspraken die passen bij zijn/haar woonwens.

IMG_5801.jpg
IMG_5796-001.jpg
IMG_5795.jpg

Informatie

Bel met cliëntenservice op 088 – 345 11 11. Zij zijn bereikbaar ma t/m vr 08.30 – 16.30 uur.
Mail met cliëntenservice op clientenservice@cello-zorg.nl of vul het contactformulier in.


Aanmelden

Meld je aan voor mijn ondersteuning. Je hebt hiervoor een WLz-indicatie nodig van het CIZ of een beschikking van de gemeente waar je in woont.

Bekijk op de kaart

Princenlant 101
5283 Boxtel
Telefoon: 088 - 345 20 70