Soort werk

9637 DeBinckhorst

Ambachtelijk werk

Ik ruik de geur van versgebakken appeltaart. Jij staat het deeg te kneden voor een tweede. Het is mooi om je zo bezig te zien. Maar ik zie je ook voor me in het atelier. Druk in de weer met het beschilderen van servies en houten meubeltjes.

 

Ik zie jou als bakker, keramist, houtbewerker, textielbewerker en kunstenaar. Lees verder

Ambitie

Begeleid werken

Jij weet al wat voor werk je leuk vindt en kunt goed werken in een openbare omgeving, waarin je veel contact hebt met anderen. Ambitie, een organisatie voor begeleid werken, kan je helpen aan een werkplek in een regulier bedrijf.

Wij kijken goed naar jouw mogelijkheden en zoeken daar een geschikte werkomgeving bij. Lees verder

9637 Tuinrijk

Buiten werken

Lekker een frisse neus halen. Daar heb je alle gelegenheid toe als je buiten gaat werken.

Als je werkt als tuinman of dierenverzorger, ben je altijd druk in de weer met het verzorgen van planten en dieren. Of het nou stralend zonnig is of regent. De seizoenen maken dat je werk heel afwisselend is.


Ik zie jou als tuinman en dierenverzorger. Lees verder

horeca 1 web

Dienstverlenend werk

Ik zie jou met een dienblad vol glazen naar een tafeltje lopen. Je vraagt wie er rode wijn heeft besteld. Bij dienstverlenend werk maak je het mensen naar de zin. Dat doe je op zo’n manier dat je zelf ook veel plezier hebt.


Ik zie jou als horecamedewerker, huishoudelijk medewerker of klusjesman. Lees verder

Cello boegbeeld Meemaken-meedoen

Meemaken, meedoen

Heb je zin in een spelletje, dan kan ik er wel een paar bedenken. Creatief bezig zijn kan ook natuurlijk. Denk aan houtbewerking of het koken van een maaltijd. Het is helemaal afhankelijk van waar je zin in hebt en wat je kunt! Wat ik het belangrijkste vind, is dat je een leuke dag hebt.


Ik zie jou genieten. Lees verder

9637 De Pomphoek

Industrieel werk

Het mooie aan industrieel werk is dat je je eigen werk zomaar terug kunt zien in de winkel. Je pakt bijvoorbeeld zeep in, telt schroeven of drukt een mooie folder. Dat doe je meestal aan je eigen werktafel.

 

Ik zie jou als inpakker en repromedewerker. Lees verder