Leren of Begeleid werken

Ambitie logo

Jij weet al wat voor werk je leuk vindt en kunt goed werken in een openbare omgeving, waarin je veel contact hebt met anderen.

Ambitie, een organisatie voor begeleid werken, kan je helpen aan een werkplek in een regulier bedrijf. Wij kijken goed naar jouw mogelijkheden en zoeken daar een geschikte werkomgeving bij. Wij begeleiden jou tijdens je inwerkperiode en komen daarna regelmatig bij je langs om te bespreken of alles goed gaat. Je krijgt de tijd om te wennen en te leren, maar uiteindelijk ga je de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Wil je weten wat Ambitie jou kan bieden? Neem dan contact op!

 

Contactgegevens Ambitie

Postbus 231

5260 AE  Vught

T (088) 345 23 00

E bureau@ambitie.org

I www.ambitie.org

eigewijze

Behoefte aan een uitdaging? Jezelf verder ontwikkelen? Ik help je daar graag bij. Cursuscentrum Eigenwijze verzorgt tal van cursussen en opleidingen. Ik kan je iets nieuws leren of je ondersteunen om nog beter te worden in wat je doet. Omdat iedereen anders is, bied ik de meeste cursussen en opleidingen helemaal op maat aan. Dat betekent dat in je eigen tempo kunt werken aan opdrachten. Ook krijg je precies de ondersteuning die je nodig hebt. Het aanbod is heel divers. Van beter leren samenwerken tot een cursus Word. En van hygiëne tot werken aan je zelfvertrouwen. Wil je weten wat je allemaal kunt leren? Neem contact op! 

Kijk voor meer informatie op de website van het Opleidingscentrum Cello

 

Contactgegevens EigenWijze

Waterleidingstraat 2

5244 PE Rosmalen

T (088) 345 15 55

E oplc@cello-zorg.nl

  • Afdrukken
  • Download als PDF
  • Delen