Over Dagbesteding en werk

Ik zie jouw mogelijkheden

9637 Tuinrijk

Ik zie jou als een bakker of timmerman, als medewerker in een fabriek of als tuinder. Als wandelaar of als winnaar bij het spelen van een spelletje. Onder 'Werken' vind je informatie over bijna twintig verschillende vormen van werk en dagbesteding. Je kunt terecht bij ruim veertig locaties in de regio. Heel veel keus dus. Ik help je te kiezen.

 

Ik ben er voor jou

Ik vind het belangrijk dat je werk kunt doen dat je leuk vindt en dat bij je past. Ik kan activiteiten en werkzaamheden afstemmen op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Heb je een zeer ernstige verstandelijke beperking of heb je een aan autisme verwante stoornis, dan bied ik je speciale vormen van dagbesteding en intensieve begeleiding. Ook als je wat ouder bent kun je gebruikmaken van een aangepast aanbod.

 

Ruim veertig locaties

Het ruime aanbod op meer dan veertig locaties vind je zowel beschut en dicht bij huis als midden in de samenleving. Op beschutte plekken kun je rekenen op intensieve begeleiding en een grote mate van geborgenheid. Daarbuiten kun je bijvoorbeeld aan de slag in een winkel, een drukkerij of een houtwerkplaats. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?