Kind en gezin

Ga naar Kind en gezin

Als de ontwikkeling van je kind anders verloopt dan bij andere kinderen, kan ik ondersteuning geven. Ik zie de mogelijkheden van jouw kind en wil die graag versterken.

Wonen

Ga naar Wonen

In welke woning van Cello voel jij je thuis? Je kunt bij ons wonen in de wijk, beschermd op ons eigen terrein of we begeleiden je naar zelfstandig wonen. Bekijk ons aanbod!

Werken

Ga naar Werken

Ons aanbod van werk en dagbestedings locaties is zowel beschut als midden in de samenleving. Wat voor werk doe jij het liefst? Ik zie jouw mogelijkheden.

Vrije tijd

Ga naar Vrije tijd

Vrije tijd is belangrijk. Je kunt ontspannen, beleven en andere mensen ontmoeten. Tijdens een wandeling door het bos of een avondje in de disco. Hoe je je vrije tijd invult, bepaal je zelf!

Cursussen en opleidingen

Ga naar Cursussen en opleidingen

Ik geef cursussen op maat op het gebied van werk, wonen en vrije tijd. Ben je op zoek naar een vrijetijdsbesteding of hobby, dan kun je een cursus volgen bij het Educatienetwerk.

 

Gezondheid/gedrag/ontwikkeling

Ga naar Gezondheid, gedrag en ontwikkeling

Ik vind het belangrijk dat je lekker in je vel zit. Ik ondersteun je bij vragen over jouw gezondheid, spraak, taal, gehoor en voeding. Jouw ondersteuningsplan helpt mij om daarbij.