Werken én leren

begeleider en client (dagbesteding)

Wil je werken of een opleiding volgen bij Cello? Dan heb je een flexibele instelling nodig! De dienstverlening aan mensen met een beperking is voortdurend aan veranderingen onderhevig. Om mee te groeien met nieuwe ontwikkelingen en de veranderende vraag van de cliënten moet je een grote mate van flexibiliteit en klantgerichtheid hebben. Naast verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid ben je deskundig en teamgericht.
 
Bij mij worden de verantwoordelijkheden laag in de organisatie neergelegd. Mijn ruim 2.500 medewerkers krijgen individueel en als team de ruimte om  te ontwikkelen en met creatieve oplossingen te komen. Bij deze manier van werken is het belangrijk dat medewerkers vakbekwaam zijn en blijven, desgewenst via aanvullende scholing en training. Leidinggevenden moeten helder aangeven wat de kaders zijn en wat daarbinnen van iedereen wordt verwacht.

Perspectieven voor iedereen
Wil je een beeld krijgen van het werken in de gehandicaptenzorg? Kijk dan eens op www.jijendegehandicaptenzorg.nl. Daar vind je ook filmpjes van medewerkers die over hun werk vertellen.

 

Ik vind het belangrijk dat jonge mensen instromen in openstaande banen. Ook in de vorm van oriëntatieperiodes en stages kunnen studenten het werk bij Cello eens van dichtbij bekijken. Verder heb ik verschillende opleidingen die leiden tot een functie in de zorg. Bij mij zijn er volop mogelijkheden om te groeien in je werk. De grootte van de organisatie en de eigenheid van de afzonderlijke eenheden bieden zicht op carrièremogelijkheden.

 

Opleidingscentrum Cello

Het cursusaanbod van Opleidingscentrum Cello staat open voor de vele stagiairs

(BBL, BOL, MBO, HBO, etc.), die jaarlijks hun opleidingsstage bij Cello doen. Het betreft hier deelname aan zowel het scholingsaanbod voor beroepskrachten als ook het Open Aanbod.

De cursussen, trainingen, workshops en symposia die wij organiseren vormen een goede aanvulling en ondersteuning op en bij de stageactiviteiten die door de opleiding zijn voorgeschreven. Kijk voor meer informatie op de website van het Opleidingscentrum Cello.

@Cellozorg