Opleidingsmogelijkheden

Het is mogelijk om bij mij een beroepsopleiding te volgen. Voor meer informatie daarover, kijk op de pagina Leren en werken.

 

Maar ook wanneer je als gediplomeerde vakkracht bij mij gaat werken, is er een blijvende aandacht voor kennis en opleiding, zodat jij je kwaliteiten verder kunt ontwikkelen. Goed voor jouw motivatie en plezier in je werk, goed voor de cliënten voor wie je werkt.

 

  • Als medewerker kun je deelnemen aan cursussen, seminars en opleidingen.
  • Leren van je eigen ervaringen en die van een ander is ook zo'n belangrijk punt. Daarom vind ik intervisie en evaluatie belangrijk.
  • Aan de hand van persoonlijke ontwikkelplannen (POP's) zet je samen met je manager een traject uit voor loopbaanontwikkeling, waarin vakinhoudelijke ontwikkeling evenveel aandacht krijgt als je persoonlijke ontwikkeling.
  • Medewerkers die de potentie en ambitie hebben door te groeien naar een managementbaan kunnen gebruik maken van de mogelijkheden die het traject Jong Talent hen biedt.
  • Voor managers is er een traject waarin systematisch gewerkt wordt aan ontwikkeling en verdieping van vaardigheden en kennis.
  • Voor (kandidaat)medewerkers is er het traject Eerder verworven compenties (EVC). Daarin wordt ervaringskennis vergeleken met vereiste competenties in de gehandicaptenzorg. Afhankelijk van het resultaat kun je een diploma op niveau 2, 3 of 4 krijgen of een kort scholingstraject ingaan waarna je een diploma krijgt. In overleg met je manager kun je zo'n traject ingaan.
begeleider en client (wonen)
begeleier en client
begeleider en client (wonen)

@Cellozorg