Carrièremogelijkheden

begeleider en client (werken)

Ben je je nog aan het oriënteren op werken in de gehandicaptenzorg? Kijk dan eens op www.jijendegehandicaptenzorg.nl. Daar vind je ook filmpjes van medewerkers die over hun werk vertellen. Een andere manier om kennis te maken met de gehandicaptenzorg is de maatschappelijke stage, of vakantiewerk.

Kies je voor werken in de zorg, dan kun je bij mij beroepsopleidingen volgen.
En als je als gediplomeerde vakkracht bij mij aan het werk bent, probeer ik er door mijn levensfasebewust personeelsbeleid voor te zorgen dat je in je carrière bij Cello een goede match vindt tussen je werk en werkomstandigheden enerzijds en de behoeften die je vanwege je levensfase hebt (jonge starter, ouder van (jonge) kinderen, oudere medewerker). Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van verlofregelingen, voorzieningen voor de kinderopvang, deeltijdpensioen of aanpassingen in je werktijden. In het jaarlijkse gesprek dat je met je manager voert over je persoonlijk ontwikkelplan (POP) komen deze vragen aan bod.

Gedurende je carrière kun je je ontwikkelen door scholing en ervaring. Afhankelijk van je ambitie en vakkennis kun je naar een andere functie toegroeien. Vanwege de grootte van de organisatie en de verscheidenheid in zorgaanbod, zijn er bij mij heel wat mogelijkheden om te groeien en door te groeien.

@Cellozorg