Rosmalen - Eenzaam en dan.....! (nr. 18-139)

luisterend oor
Kenmerken
Type werk (vrijwilligerswerk):
Individuele vrijwilliger / Maatje
Aantal uur (vrijwilligerswerk):
In overleg

Als je je inbeeldt dat je zelf eenzaam zou zijn, wat zou je dan het liefst willen. Waarschijnlijk net als Henry 50 jaar, iemand die eens in de week of twee weken een keertje iets leuks met hem wil gaan doen. Henry woont zelfstandig in een appartement, heeft humor en veel interesses zoals wandelen, fietsen, winkelen bij de kringloop, accessoires verzamelen voor zijn huis, klussen en film kijken. Hij is dus op zoek naar een vrijwilliger die dit zo af en toe eens samen met hem wil gaan doen. Ook is het belangrijk dat Henry als gelijke wordt behandelt en zijn verhaal kwijt kan zonder dat er iemand oordeelt. We hopen snel iemand te vinden. Dus als jij degene bent die kennis wil gaan maken met Henry, dan horen we het graag.

 

Wanneer en frequentie

Eens in de week of twee weken tussen 15.30 uur en 20.00 uur. Samen af te spreken.

 

Leeftijd

Mannen, vrouwen vanaf 30 jaar.

Vaardigheden

Betrouwbaar, inlevingsvermogen, luisteren, humor en begrip tonen zijn de sleutelwoorden die van toepassing zijn voor Henry.

 

Wat levert het jou als vrijwilliger op (Begeleiding vertelt.)

Je draagt bij aan de kwaliteit van leven van Henry. Hij heeft geen daginvulling voelt zich eenzaam en vindt daarom gezelligheid in de vorm van een huisbezoek of samen een uitstapje zeer prettig. Ook is Henry dankbaar en waardeert hij dat de vrijwilliger zijn/haar tijd met Henry wil doorbrengen.Verantwoordelijkheid

Je gaat zelfstandig met Henry op pad, maar kunt altijd contact opnemen met zijn ambulante begeleider indien er vragen zijn.

Vacaturenummer

18-139

 

Meer informatie

Meer informatie
Wil je meer informatie over een vacature vrijwilligerswerk? Dionne van de Sande, Coördinator Vrijwilligerswerk/Vrije Tijd, vertelt je graag over de mogelijkheden.

Telefoon:
06 - 46 60 13 22
E-mail:
dvandesande@cello-zorg.nl
Adres:
Baandervrouwenlaan 13a
Postcode / Plaats:
5282 TJ Boxtel