ś-Hertogenbosch - Word jij het sportmaatje van een jongedame? (nr. 18-134)

picto sporten
Kenmerken
Type werk (vrijwilligerswerk):
Vrijetijds activiteiten
Aantal uur (vrijwilligerswerk):
In overleg

Ik ben 19 jaar, woon in Rosmalen, heb een licht verstandelijke beperking en ben bekend met ADHD en dus gebaat bij structuur en duidelijkheid. Zo dat is eruit. Daarom zoek ik een maatje die 1x per week in de avond of in het weekend met mij wil gaan sporten bij Basic Fit in Rosmalen, waarvan ik een abonnement heb. Het lukt me niet om alleen te gaan, ik heb echt een steuntje in de rug nodig. Sporten is heel belangrijk en goed voor mij, en het zou mij enorm stimuleren om dit samen met een sportmaatje te gaan doen. Misschien vind jij het ook moeilijk om te gaan en ben ik jouw stok achter de deur. Ik hoor het graag, zodat we snel een start kunnen maken.Waar

Basic Fit in Rosmalen.

 

Wanneer

1x in de week samen af te spreken

 

Leeftijd

mannen, vrouwen tot 40 jaar

 

Vaardigheden

Het is belangrijk dat er duidelijk afspraken gemaakt worden zodat zij weet waar ze aan toe is. Ook is het fijn als sportief bent, doorzettingsvermogen hebt en stevig in je schoenen staat.

 

Wat maakt het voor jou leuk om te doen, de begeleider vertelt

Het is een enthousiaste, zelfstandige meid die het enorm waardeert als iemand met haar wil gaan sporten. Ze wil graag gemotiveerd worden en hoopt dat ze jou ook motiveert om mee te gaan sporten.Verantwoordelijkheid

Je gaat zelfstandig met haar op pad en kunt altijd contact opnemen met haar ambulante begeleider indien hier behoefte aan is. Ook de begeleider zal informeren hoe het gaat.

Vacaturenummer

18-134

 

Meer informatie

Meer informatie
Wil je meer informatie over een vacature vrijwilligerswerk? Dionne van de Sande, Coördinator Vrijwilligerswerk/Vrije Tijd, vertelt je graag over de mogelijkheden.

Telefoon:
06 - 46 60 13 22
E-mail:
dvandesande@cello-zorg.nl
Adres:
Baandervrouwenlaan 13a
Postcode / Plaats:
5282 TJ Boxtel