Haaren - Ik ben graag onder de mensen, wie helpt mij. (nr. 18-145)

vrouwen-die-handen-schudden
Kenmerken
Type werk (vrijwilligerswerk):
Individuele vrijwilliger / Maatje
Aantal uur (vrijwilligerswerk):
In overleg

Ik, Corrie, ben 79 jaar en woon sinds kort in Haaren, begeleid wonen. Voor mij is alles nieuw en valt het leven op dit moment even niet mee. Daarom zou ik het leuk vinden als ik een vrijwilliger kan vinden die eens in de week met mij af kan spreken. Je moet dan denken aan gewoon gezellig koffie drinken, naar de markt in Oisterwijk gaan of gezellig creatief bezig zijn zoals breien, kleuren of puzzelen. Zoals ik het zelf altijd zeg ¨gezellig een babbeltje maken¨. Ook de omgeving is voor mij nieuw dus, samen verkennen is ook een prima plan. Het liefst zou ik af willen spreken in de ochtend of vroeg in de avond, in de middag ga ik namelijk naar mijn man die in een hospice verblijft. Ik hoop dat er iemand in Haaren is die mij kan helpen. p.s. ik maak gebruik van een scootmobiel.

 

Wanneer en frequentie

Liefst 1x per week in de ochtend of vroeg in de avond.

 

Leeftijd

Vrouwen vanaf 60 jaar.

 

Vaardigheden

Het zou fijn zijn als je gemoedelijk met corrie op kunt gaan en haar hierbij in haar waarde kunt laten. Ze is op dit moment erg somber, maar we hopen dat je er doorheen kunt kijken.

 

Verantwoordelijkheid

Je gaat gezellig met Corrie op pad, maar voor vragen kun je natuurlijk altijd terecht bij de begeleiding.

Vacaturenummer

18-145

 

Meer informatie

Meer informatie
Wil je meer informatie over een vacature vrijwilligerswerk? Dionne van de Sande, Coördinator Vrijwilligerswerk/Vrije Tijd, vertelt je graag over de mogelijkheden.

Telefoon:
06 - 46 60 13 22
E-mail:
dvandesande@cello-zorg.nl
Adres:
Baandervrouwenlaan 13a
Postcode / Plaats:
5282 TJ Boxtel